Uitgaan in QQC Stolwijk

Uitgaan, zowat iedereen houdt ervan. Het is weekend en je hebt net een zware week achter de rug, tijd om te gaan stappen! In principe is uitgaan een breed begrip en letterlijk betekent het: ‘buitenshuis ophouden’ en dan voornamelijk ter recreatie en voor de gezelligheid. Je kan hierbij denken aan een theater of simpelweg langsgaan bij bekenden, maar bij de QQC in Stolwijk is dit anders. Hier draait het om drankjes en dansjes. Uitgaan in Rotterdam of uitgaan in Gouda kan niet tippen aan een feestelijke avond in de soos.

Uitgaansgelegenheid Qu’est-ce Que C’est

Qu’est-ce Que C’est of tegenwoordig vooral ‘de soos’ is een uitgaansgelegenheid in Stolwijk. Doordat dit plaatsje zo centraal ligt kan je dit ook zien als uitgaan in Rotterdam. Stappen op een vrijdagavond bij de gezelligste bar van Nederland. Wat hoort er bij zo’n avond? Vooral veel dansen! De muziek dreunt uit de speakers van de beste DJ’s uit de buurt. Alle stijlen komen voorbij wat de soos een heus muziek walhalla maakt. Van techno tot volkszangers en van hardcore tot bobbeling, echt niet is te gek in uitgaansgelegenheid de soos! Ook op zaterdagavond kan je bij ons terecht om eens lekker te stappen. Houd onze website in de gaten voor de volgende feesten.

Uitgaansgelegenheid

Uitgaan in Gouda

Stolwijk ligt niet ver van Gouda wat het ideaal maakt om in plaats van uit te gaan in Gouda, uit te gaan in de QQC. Wekelijks komen er verschillende feestgangers vanuit alle hoeken van Nederland. En geloof het of niet, Duitsers, Italianen en Fransen komen we ook regelmatig tegen in onze prachtige nachtclub. Juist het multiculturele publiek in de soos maakt het fijn voor iedereen om bij ons te komen stappen. Waarom zou je dan nog uitgaan in Gouda? Wij weten het ook niet! Kom een keer langs en proef zelf de sfeer en luister naar de heerlijke beats in onze uitgaansgelegenheid.

Uitgaan Rotterdam? Kom naar de soos!

De Qu’est-ce Que C’est ligt dan wel in Stolwijk, maar als je uit wilt gaan in Rotterdam kun je net zo goed naar onze soos komen. Er is een rechtstreekse verbinding van Rotterdam naar de Qu’est-ce Que C’est, geen reden dus om niet te komen! Uitgaan in Rotterdam is vaak alleen weggelegd voor jongeren die 21 jaar of ouder zijn. Wij vinden dat erg zonde en juist daarom ben je bij ons al welkom vanaf je 16e jaar. Uiteraard is het dan nog niet mogelijk om alcoholische versnaperingen te nuttigen, maar door de sfeer in de soos kan je ontspannen en lekker dansen zonder dat je daar stimulerende middel voor nodig hebt. Uiteraard zijn deze ook juist verboden in onze club. In plaats van uitgaan in Rotterdam een keer naar Stolwijk? Wij zien je graag!

Uitgaansgelegenheden

Wat is uitgaan?

Uitgaan is een ander woord voor ‘buitenshuis ophouden’. Als je dit letterlijk neemt betekent het ergens een langere tijd verblijven buiten je eigen huis. Vaak wordt het gezien in combinatie met gezelligheid en recreatie. Denk bijvoorbeeld uitgaan naar het theater of een bioscoop. Maar bij de soos is dit anders, bij onze uitgaansgelegenheid staat gezelligheid op nummer 1. Dansen met je vrienden, genieten van de beste muziek van dat moment en drankjes drinken bij de bar. Wat wil je nog meer tijdens het stappen? Nee, niks toch? Om het feest helemaal compleet te maken wordt je bij ons getrakteerd op een lichtshow die de muziek een extra dimensie meegeven. De muziek in combinatie met de laserstralen en gekleurde lampen zorgen ervoor dat jij heerlijk kan uitgaan met je vrienden en vriendinnen.

Waarom uitgaan in de soos?

De soos wordt al snel geassocieerd met een ‘zuipkeet’ of een ‘studentenbar’, maar niks is minder waar. Bij ons is de soos een combinatie van een bar en een nachtclub. Door deze match-made-in-heaven kan jij jezelf zijn en losgaan in de Qu’est-ce Que C’est. Bij ons geen high class V.I.P. tafels waar van die macho’s met een testosteron overschot met champagne flessen stoer lopen te doen. Nee, bij ons gewoon jongeren die samen met jou een onvergetelijke avond in de soos willen beleven. Nog niet overtuigd? Kom uitgaan in de soos  en beleef het zelf, we weten zeker dat jij er het volgende feest weer bij bent.

Stappen

Kosten bij het uitgaan

Uitgaan, hoeveel kost dat eigenlijk? Nou, dat is helemaal afhankelijk van jou! In tegenstelling tot veel andere clubs is een avondje stappen in de soos helemaal niet duur. Vaak moet je bij de ingang al een belachelijk bedrag betalen van zo’n 30 euro en dan heb je nog geen drankje, niks. Bij de Qu’est-ce Que C’est houden we daar niet van en vinden we dat iedereen moet kunnen uitgaan. Om enkele onkosten te vergoeden vragen we slechts 5 euro per persoon op een zaterdagavond. Op een vrijdagavond ben je helemaal niks kwijt bij de ingang, hoe mooi is dat? Als je daarna een drankje wilt drinken ben je 1,75 euro kwijt per muntje en vaak dus ook per drankje. In tegenstelling tot veel andere uitgaansgelegenheden kunnen wij deze prijs zo laag houden doordat wij enkel werken met vrijwilligers.

Vrijwilligers in de soos

Tijdens het uitgaan in de QQC kom je alleen maar vrijwilligers tegen. Vrijwilligers bij de ingang, vrijwilligers bij de garderobe en vrijwilligers achter de bar. In hun vrije tijd zorgen ze ervoor dat jij zorgeloos kan stappen in Stolwijk. Als je bijvoorbeeld gaat stappen in Rotterdam kom je dat niet tegen. Ook bij het uitgaan in Gouda zien we nergens vrijwilligers. Ook vrijwilliger worden en genieten van mooie privileges in de soos? Meld je dan direct aan!

Uitgaan zonder zorgen

Tegenwoordig hoor je steeds vaker incidenten tijdens het uitgaan. Bij de QQC doen we er alles aan om jou een onbezorgde avond te verzorgen. Uitgaan in Rotterdam waar vanalles gebeurt? Of uitgaan in Gouda waarbij je ook meer op je hoede moet zijn? Kom liever naar de Qu’est-ce Que C’est in Stolwijk en beleef een onvergetelijke avond samen met ons. Wij staan klaar met de beste muziek en de lekkerste drankjes.

Tot Soos!

Menu